Selecteer een pagina

Agenda Mama Café

Jonge Ouders In Amstelveen

Kom ook eens langs bij ons Mama Café. Elke eerste vrijdag van de maand bij Day foodbar in Amstelveen. En natuurlijk zijn ook aanstaande ouders, papa’s en grootouders van harte welkom!

 

nov
2
vr
Mama Café: Sporten samen met je baby @ Day foodbar
nov 2 @ 10:00 – 12:00
Mama Café: Sporten samen met je baby @ Day foodbar  | Amstelveen | Noord-Holland | Nederland

Sporten samen met je baby

Het sportieve leven van een jonge ouder wil er nog wel eens bij inschieten. Naast je gezin, werk, huishouden en andere bezigheden, neemt sport vaak een lagere prioriteit in omdat je altijd zo veel andere dingen te doen hebt, bijvoorbeeld tijd met je kinderen doorbrengen. Daar heeft de Energie Brigade een oplossing voor gevonden: sporten samen met je kindje. Het is een win-win situatie. Een sportieve workout, tijd met je kind en als extra bonus hoef je geen oppas in te schakelen. Benieuwd hoe dat werkt? Kom gezellig naar het Mama Café waar Josine ons er alles over gaat vertellen.

Jonge Ouders in Amstelveen organiseert elke maand het Mama Cafe. Een ontmoetingsplek en gezellig samenzijn van medeouders en opvoeders.

 

dec
7
vr
Mama Café: Voorlzen en Boekstart in de Bibliotheek @ Day foodbar
dec 7 @ 10:00 – 12:00
Mama Café: Voorlzen en Boekstart in de Bibliotheek @ Day foodbar  | Amstelveen | Noord-Holland | Nederland

Voorlezen aan je kindje

Plezier in (samen)lezen staat deze ochtend voorop! Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Wij vertellen je graag meer over Boekstart in de Bibliotheek en geven je tips om lekker samen met je kindje te lezen.

Jonge Ouders in Amstelveen organiseert elke maand het Mama Cafe. Een ontmoetingsplek en gezellig samenzijn van medeouders en opvoeders.