Selecteer een pagina

Stormachtig is de herfst begonnen. De zandbak en klimrekken zijn nat en koud. Prima om een frisse neus te halen. Maar aangenamere alternatieven om met je kindje naartoe te gaan in de regio zijn er zeker. Zo is Tuincentrum Het Oosten in Aalsmeer, net over de grens van Amstelveen, een aanrader met maar liefst twee indoor speelplekken. Terwijl jij als ouder aan een kop koffie zit bij het restaurant, kan je peuter spelen in het klimhuis met glijbaan. Verderop in het tuincentrum is een speelplek met houten brug en glijbaan en zijn grote lego bouwstenen. Je komt dan ook nog langs de grote visvijver en aquarium. Succes verzekerd.
Bij verschillende indoor speelparadijzen (Chimpie Champ, Ballorig) zijn speciale peuterochtenden waarbij de prijs is aangepast. Een leuke manier om kennis te maken met andere ouders terwijl je kindje zich uitleeft.
De klassieker is echter de OV-driehoek naar Schiphol: met de bus naar Schiphol, met de trein door naar Station Zuid WTC en met de tram terug naar Amstelveen. Op Schiphol kun je ook nog bij het restaurant van het Panorama Terras je kind laten spelen in de ballenbak/speelhuis. En zelfs in een echt vliegtuig kijken op het buiten terras.
Laat maar komen dat regenachtige en koude najaar!!