Selecteer een pagina

 

Eindelijk een fijne en veilige workout voor moeders mét hun kindje samen!
Kangatraining maakt het mogelijk en haalbaar voor moeder om actief en veilig te werken aan het herstel van hun lichaam na de bevalling.
Het is een complete workout voor mama’s met hun baby of dreumes. Je draagt je baby tijdens de workout in een ergonomische draagzak of geweven draagdoek. Kangatraining verbetert je uithoudingsvermogen, flexibiliteit en spierkracht. Naast de lichamelijke voordelen, is de mogelijkheid om andere mama’s te ontmoeten in een ontspannen en gezellige sfeer echt een plus aan Kangatraining.

Tijdens de lessen ligt de focus op het herstel van het lichaam en daarom wordt er extra aandacht gegeven aan de bekkenbodem- en buikspieren en de juiste houding. Daarnaast helpt elke Kangatrainer de mama’s hoe ze hun kindje veilig, gezond en fijn kunnen dragen op de meest comfortabele manier voor de baby.
Er is geen maximale leeftijdsgrens voor de baby’s die gedragen worden. Zolang jij je kindje nog fijn kunt dragen kan je mee doen met Kangatraining. Oudere of zwaardere kindjes kunnen vaak nog prima een tijd op de rug gedragen worden. Gemiddeld kan je na 6 á 8 weken na je bevalling beginnen met Kangatraining.
Kangatraining de mogelijkheid om te werken aan het herstel van je lichaam en tegelijkertijd te hechten met je kindje.
Ik ben enthousiast dat ik moeders kan begeleiden in het herstel van hun lichaam terwijl ze hechten met hun kindje en dat ik een baan heb gevonden waarbij ik mijn kindje ook gewoon kan mee nemen.

Kangatrainer worden in Amstelveen? Jouw unieke business kans samen met je kindje!
Wist je dat we trainers zoeken door heel Nederland? Kangatrainer worden is een unieke kans en hiervoor zoeken we sportieve ondernemende vrouwen in bijna elke provincie in Nederland en dus ook in Amstelveen! Ben jij positief ingesteld en heb je een passie voor moeders? Vraag dan het infopakket voor de opleiding tot Kangatrainer via www.kangatraining.nl