Selecteer een pagina

Het sportieve leven van een jonge ouder wil er nog wel eens bij inspringen. Naast je gezin, werk, huishouden en andere bezigheden, neemt sport vaak een lagere prioriteit in omdat je altijd zo veel andere dingen te doen hebt, bijvoorbeeld tijd met je kinderen doorbrengen. Daar heeft de EnergieBrigade een oplossing voor gevonden: sporten samen met je kindje. Het is een win-win situatie. Een sportieve workout, tijd met je kind en als extra bonus hoef je geen oppas in te schakelen.

Tijdens het sporten komt een gevarieerd programma van kracht en cardio oefeningen aan bod, die je samen met je kind uitvoert.
Bij BabyBoost (voor kindjes vanaf 4 maanden tot ca 2 jaar) worden de kleintjes vastgehouden. Zij maken de oefeningen zwaarder voor de moeder. Je krijgt er flink wat kilo’s bij wat zorgt voor extra snel resultaat. De kindjes vinden het heerlijk deze 1-op-1 aandacht te krijgen en gezellig mee te bewegen.
KidsBoost (voor peuters vanaf 2 jaar tot kleuters tot ca 6 jaar) houd je je kind niet alleen vast, maar ze springen en rennen ook mee. Zij zijn joúw trainingsbuddy. Tegelijkertijd zijn ze zelf ook lekker in beweging en geef je het sportieve voorbeeld. Jong geleerd is oud gedaan!
De trainingen bestaan uit verschillende oefeningen die continu wisselen: hardlopen, kracht, balans, intervaltraining, yoga; een erg gevarieerd programma dat niet snel zal vervelen.

Bijkomend voordeel is dat je flexibel kunt trainen. Dus als je niet kunt, dan betaal je ook niet. Een strippenkaart voor 10 x kost € 95,-  hiermee je aan alle ‘Amstelring Boost-lessen’ op alle locaties meedoen. Voor leden van de Amstelring is er korting.
Er zijn ook lessen voor zwangere vrouwen (BellyBoost), net bevallen moeders (MamaBoost) en EnergyBoost (voor iedereen die in groepsverband wil sporten).  Vaders zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Aanmelding en meer informatie over de afzonderlijke cursussen kun je vinden op de website onder ‘cursussen’ of bel met 0900-1866.